Thursday, February 2, 2012

Globaali ongelma?


Arkielämän ikuinen mysteeri nro.1: kadonneet sukat. Tätä jaksan pohtia ja ihmetellä varmaan kuolemaani saakka. Laitan aina likaiset sukat suoraan pyykkikoriin, sieltä pesukoneeseen ja sitten kuivumaan. Tässä huushollissa ei asu lisäkseni kuin koira(joka on useiden kuulusteluiden jälkeen osoittautunut täysin syyttömäksi katoamistapauksiin), joten mihin hemmettiin ne katoavat ja missä välissä? Asuuko seinän takana sukaton naapuri,joka jostain seinärakosesta hiipii öisin pyykkikorilleni? Vai onko pyykkikone jotenkin super-nälkäinen ja tarvitsee pesuaineen lisäksi vähän muutakin jauhettavaa? Pienenä luulin oikeasti, että pyykkikoneet syövät sukkia. Ja kun Äiti sanoi ettei saa kaivaa nenää, koska siellä on variksen kakkaa, mietin vain, että missähän ihmeen välissä ne ehtivät. Päädyin lopputulokseen, että ne käyvät nenälläni öisin, kun olen täysin sikeässä unessa.
Tästä voisi kehittää hyvän pakkomielteen. Sukkiin voisi asentaa jäljittimiä ja kylpyhuoneeseen ja vaatekaappiin videovalontalaitteet. Taidanpa kuitenkin tyytyä ikuiseen ihmettelyyn ja uusien sukkapariostosten kierteeseen. Sitä paitsi, eikös eripari sukat ole aina silloin tällöin muodissa? Varmaankin ihan sattuneesta syystä. . .

2 comments:

  1. Tähän pesukoneen aiheuttamaan katoon vois auttaa ainakin Prismoissa myytävät "sukkaklipsit", joita meidän taloudessa nykyään harrastetaan. Punaset mulle, M:lle siniset, likaset sukat klipillä yhteen ja voilà, pari pysyy yhdessä ja on klipin koukusta kaiken lisäks äärimmäisen nopeaa ripustaa kuivumaan pesun jälkeen. ;) Jee! Pusu!

    ReplyDelete
  2. Ahaa!Toi kuulostaa ihan huikeelta!Mä haluun niitä heti,koska mun kaapista ei oikeesti löydy varmaan yhtään mustaa sukkaa,joista vois muodostaa identtisen parin toisen kanssa..Kiitti vinkistä Hansu!:-*

    ReplyDelete